AMSTERDAM – Gisteren mochten de vrouwen 1 van Os Lusitanos wederom afrijzen naar Leek om te strijden in de halve finale van de KNVB Beker.

Om stipt 21.30 werd er gisteren afgetrapt voor het begin van deze allesbeslissende wedstrijd.Tijdens deze ongelooflijk spannende wedstrijd liet het eerste doelpunt lang op zich wachten.

De eerste helft eindigde in een teleurstellende 0-0, tegen de verwachtingen en het wedstrijdbeeld in.

Gelukkig wist de wedstrijd in de 2e helft open te worden gebroken, en jawel, Os Lusitanos mocht het eerste doelpunt noteren. 0-1!
2 Minuten later viel het tweede doelpunt.. Ja Ja, Os Lusitanos komt op een 0-2 voorsprong.

De wedstrijd is van een hoog niveau en het is geen verassing dat KTP in de 29e minuut terugslaat met de 1-2 op het scorebord.
Os Lusitanos deed er een schepje bovenop en met nog 8 minuten op de teller, komt Os Lusitanos op de 1-3 voorsprong. De overwinning is nu toch heel dichtbij, en dat wisten onze toppers in de alleraatste minuut nog te bezegelen met het laatste doelpunt. 1-4 EINDSTAND.

Op Zaterdag 20 april 2019 Staat de Finale op het programma in het Topsportcentrum Rotterdam.Aanvangstijd is 17:00 uur. Meer informatie volgt. Houd onze pagina’s goed in de gaten.www.oslusitanos-zaalvoetbal.nl
De resultaten die door deze groep worden neergezet zijn alles behalve verrassend, en toch hadden wij aan het begin van het seizoen niet hardop durven zeggen dat wij hier zouden staat.

Het doel staat uitgestippeld, en die proberen de speelsters op het veld te laten zien.Het technische aspect is enorm belangrijk, maar het moet worden gezegd dat dit seizoen tot nu toe in het teken staat van strijdlust, doorzettingsvermogen en ontwikkeling van deze groep.
We zien een groep die in de loop van het seizoen is gaan groeien en zich ontpopt tot een ware gedoodverfde favoriet in elke competitie waaraan het deelneemt.


Blijf knokken, blijf werken, en de toekomst is rooskleuriger dan ooit!!

GEFELICITEERD TOPPERSS!!!!