Even kennismaken met …..de kledingleveranciers van Os Lusitanos VR1.

Het nieuwe seizoen staat op het punt van beginnen en bij Os zijn we er meer dan klaar voor. De dames kunnen niet wachten om hun eerste wedstrijd te spelen. En ze hoeven nog maar heel even geduld te hebben. Op 11 september starten we met onze eerste bekerwedstrijd, tegen het mooie team van Mazzelstars en gaan we weer los!

Maar ook al starten de wedstrijden pas in september, de voorbereidingen starten bij Os al veel eerder. Niet alleen zijn we al in juni gestart met trainen, ook zijn de gesprekken over de nieuwe kleding voor ons team al langere tijd gaande. Want zoals jullie van ons gewend zijn lopen onze dames er ook dit nieuwe seizoen weer keurig gekleed bij.

Nieuwsgierig wie onze dames zo netjes aankleedt? Onze fans kennen ze natuurlijk: Onze vaste kledingleveranciers Teamsport Equip en The 1401 Company. Prachtige bedrijven, gerund door vakmannen Edo Lemke (Teamsport Equip) en Kwong Steinraht (The 1401 Company). Steeds weer zijn zij bereid om mee te denken hoe we onze dames zo goed mogelijk voor de dag kunnen laten komen. En met succes: ook dit seizoen hebben zij het elftal weer voorzien van prachtige trainings- en wedstrijdkleding.

Maar dit seizoen is daar een derde kledingsponsor bijgekomen. Voor de Ajaxfans onder jullie zal het geen onbekende zijn: ook AFCA draagt dit seizoen zijn steentje bij aan onze looks. Ken je AFCA nog niet? Kijk dan zeker eens op de site en maak kennis met hun urban lifestyle kledinglijn. Prachtige sportieve kleding, zeer geschikt voor een bezoekje aan de Johan Cruijff Arena, maar zeker ook voor daarbuiten. Dit seizoen heeft AFCA niet alleen heerlijke presentatiepakken geleverd voor onze dames, maar heeft zij ook de leiding voorzien van fijne kwaliteitspolo’s.

Wij bedanken Teamsport Equip, The 1401 Company en AFCA dan ook van harte voor al hun inspanningen en betrokkenheid bij onze club. En we nodigen onze fans van harte uit om de komende periode de kleding live te komen bewonderen, bijvoorbeeld bij onze eerste thuiswedstrijd op 25 september. We hopen jullie daar te zien!